tirsdag 12. februar 2008

Ice skating and shopping

Så fikk eg prøve å gå på skøyter her i Japan og. Så skal det jo sies at det e over 3-4 år siden sist, men hadde teken endå. Dro med Linn Hikari og Melanie. Hadde det kjempe kjekt, men endte som vanlig med blemme på foten. Linn og Melanie hadde ikke stått siden endå flere år den eg, de fikk ingen blemme men masse vondt i beina :p Men de var ganske gode for å ikke ha stått på evig lenge. Vi "lekte" for det meste lang lang rekke. Og e enig med Melanie at det e enklest å gå fort når man har en hånd å støtte seg på. Vakten på skøytebanen tror eg ikke likte oss, for han passet hele tiden på. Først kom han bort og sa vi måtte skaffe oss hansker. Alle MÅ ha! Og så kom han bort og sa ingen bilder! men "blond" som vi var, ble det selvfølgelig endel bilder allikevel ;p Hadde så utrollig masse humor!

Dette var på Porter Island ved Kobe. Vi dro deretter inn til Kobe (Sannomia) for å spise og handle på "Kobe Grossers". Det e en import butikke hvor de blandt annet har endel mat fra Norge, USA, Tyskland og masse mer. Egentlig like greit for at eg ikke bor i Kobe, for då hadde pengene forsvunnet fort!
Vel pengene forsvant egentlig fort uansett, for vi dro ut til Rokko Island for å shoppe og se oss litt rundt. Kom egentlig ikke videre fra shoppingen så det ble med det. Kom oss bare gjennom 2butikker. I den første ble vi så lenge at de måtte låse oss ut gjennom "staff only" bakdøren, siden alt stengte. Hadde en super dag!

Ingen kommentarer: