onsdag 5. mars 2008

Kindergaten

Ble innvitert på show i barnehagen til Nao-chan (ene av barna i genki english klassen min). Fikk spesiell inngangsbillett siden eg ikke e i familie. Barnehagen lignet på en barneskole hvor det var 3 trinn (4, 5, og 6 år) med ca 100 barn på hvert trinn, delt inn i "klasser". Stor lekeplass utenfor og masse dekorasjoner hengt opp på veggene over alt. Obligatorisk i barnehagen er at alle barna 2 ganger i uken lærer å spille et instrument. Til oppvisningen spilte hver "klasse" instrumenter, hadde skuespill til musikk og danset og sang.
Alle bevegelser var som sagt innøvd til musikk, så ungene visste til enhver tid hva de skulle gjøre ut i fra hvilke musikk og lyd som kom. For å være så små imponerte de utrolig masse!! Hvert årstrinn hadde hver sin dag å opptre på, hvor de opptråde på scene i gymsalen.

1 kommentar:

Amalie sa...

Kjære Mie! Nå er vi tilbake på GUS igjen. Merker at vi savner alle dere vi kjenner som ble igjen i Japan. Skal bli godt når vi treffes igjen - om ikke her på jorda, så i Himmelen, men vi satser på det første:) Glad i deg, vennen!