torsdag 17. april 2008

Altfor kort tid

Sakuratiden her i Japan varer altfor kort. Rettere sagt frem til første regnbyge. Då begynner grønne spirer å vokse blandt de fine hvite/rosa blomstene på trærne.
Som et siste forsøk på å få med seg sakurablomstringen dro eg og misjnærparet Straume til Myoken. Straume pleide i å bo i nærheten av dette stedet før de begynte å jobbe på Mukonoso. Det e et lite avsidesliggende sted litt oppe på "fjellet", og stedet har en minihversjon av "Fløibanen". Langs denne banen står sakuratrærne tett i tett og man får god utsikt over dalen og. Turen var utrolig fin, hvis man ser bortifra det at det regnet ganske mye. Det var fortsatt endel sakura igjen, selvom vi kunne se at det var begynt å komme grønnt på greinene. På toppen gikk vi litt videre, for å få oss en liten tur og oppleve mer, men når vi kom til enden og alternativet var en stolheis (singel stol til alle) videre for å krysse dalen oppe i høyden, sa høydeskrekken min at det var på tide å vende nesen hjemover. Kan ikke akkurat si at det fristet å sitte alene i en "stolheis" mange mange meter over bakken og dingle i regnhver.
Vi kom oss tryggt hem og fant at en tur i sommer for å grille ville være den perfekte ting å finne på på en varm sommer dag :D

Ps: bildene er tatt med mobil, derfor dårlig kvalitet.

Ingen kommentarer: