torsdag 18. oktober 2007

Osaka Sky Tower


Osaka Sky Tower er den syvende høyeste byggningen i Osaka og er 173 meter høyt og har 42 etasjer. Det ble bygget i 1988 og skulle egentli bestå av 4 byggninger som ble festet sammen på toppen av "The Floating Garden Observatory". Av forskjellige årsaker endte det opp med kun 2 byggninger festet sammen. I kjelleren av Byggningen er det rekonstruert en mini japansk by, slik den så ut for 50 år siden, med masse forskjellige retauranter om mye mer.

Eg har besøkt denne byggningen 2 ganger allerede og synser utsikten e like fantastisk hver gang. Første gang eg var der, var med Ruth Kari, Knut Ola, Paul, Ivan og Rut Terese.Vi kom opp der etter at det var blitt mørkt. Det var en helt klar kveld og man kunne se kjempe langt. Fjellene i Kobe, utsikten mot Tezukayama og mye mye mer. I tillegg med lysene fra hele byen var det helt fantastisk. Vet kor meg og Jan Tore og Hege skal når de kommer på besøk!

Den andre gangen eg var der var igjen med Rut Terese og Ivan, men denne gangen hadde vi med oss en kjempe koseli dame fra Norge som het Inger Marie. Hun var på en lege convention og er i tellegg medlem av NMS. Det var slik hun/vi kom i kontakt med hverandre og hun var med oss i kirken på søndag og vi fikk komme på kaffe på hotellet hennes litt senere i uken. Hotellet hun bodde på lå rett ved siden av sky tower.
Denne gangen var vi så heldi å få med oss solnedgangen og overgangen mellom lyst og mørkt. Vi hadde like god utsikt som det var første gangen eg var der. Men det med solnedgangen gjorde det hele ekstra spesiel. Hele himmelen var farget og det hele var over på noen minutter.
Etter å ha fått med oss utsikten gikk vi på restaurant og senere avsluttet dagen med kaffe og bolle på hotellet, men vi så på utsikten derifra.


1 kommentar:

Lykketrollet sa...

Heihei.
Titter innom for å se hvordan du har det, og det ser ut som du stortrives!

Så flink du er til å legge ut bilder! Så artig å se. :D

Håper vi snakkes snart igjen.
Kjempeglad i deg!
Klem Marianne.