søndag 30. desember 2007

Teknologi!

Etter å ha laget stor middag på et typisk japansk kjøkken må jeg si at jeg er noe forundret. Japan er jo et land vi alle forbinder med ny og bra teknologi og masse elektronikk. Dette er noe jeg nå kan avvise. På kjøkkene var det en gasskomfyr med en gass stekeovn, kjøleskap og micro.


Ikke engang ordentlig varmt vann er mulig å få til oppvasken. Vannet blir varmet opp av gass og holder ca 40 grader på max temp. (skal ta bilde av et typisk japansk kjøkken så dere får se.)





Mens toalettene her er av to typer. Enten er det et hull i gulvet eller så er det et "normalt" luksus toalett. Med luksus mener jeg at det er varme i doringen så man fryser aldri på baken når man setter seg ned. Pluss at det er flere andre funksjoner. F.eks vannspyling etter at du har gjordt ditt fornødene. Og da kan man velge mellom spyling forann eller bak alt etter som hva man har gjort. Så kanman velge å få luft tørking i stede for å måtte bruke toalettpapir. Så har man da på enkelte toalett knapper man kan trykke på for å få lyden av rennene vann eller fugler som kvitrer.
Dette er bilde av et toalett hvor noen funksjoner vises.

Så nå er bare spørsmålet: hvor lang tid går det i norge før vi kan sette oss på et varmt toalett sete når det er minus 20 grader ute...........

Hege

1 kommentar:

Anonym sa...

Det var en gjil dass.Kan du ikke like gjerne ta med deg en hjem nå da.Så kan du starte import av de seinere